Kreativ – Strikker du? Tegner du? Er du god til at bage flotte kager? Eller laver du meget keramik i din fritid? Så kunne det være oplagt for dig at gøre brug af dine evner til at skabe en indsamling ved salg af dine kreationer.

Auktion – Har du en lille auktionarius i maven? En auktion er en god og effektiv måde at få samlet penge ind. Du kan spørge de lokale virksomheder og butikker, om de har lyst til at donere noget til din auktion. Det er en god ide at involvere de lokale medier, så du får nyheden om auktionen spredt bredt ud. Dan eventuelt også partnerskab med nogen, som kan lægge lokaler til, og måske vil lave mad til aftenen eller på anden måde kan bidrage.

Loppemarked – Har du loftet eller kælderen fyldt med ting, som du alligevel bare overvejer at smide ud? Brug dem i stedet til et godt formål og arrangér et loppemarked som kan støtte op om din indsamling. Lad folk købe stadepladser, og spørg rundt omkring om der er noget de har lyst til at donere. Kontakt de lokale medier for omtale.

Fysisk aktivitet – Hvis du er til fysisk aktivitet og udfordringer kan du tilmelde dig et af de mange motionsløb, cykelløb eller lignende som afvikles hele året. Ifør dig en t-shirt med Kys Sclerose Farvels logo og få din omgangskreds til at donere per tilbagelagt kilometer eller lav en indsamling på indsamling.scleroseforeningen.dk.

Mulighederne er uendelige. Du kan arrangere en poesi-aften med højtlæsning, en dansemaraton, en film-aften, en brunch, et foredrag – det er kun fantasien der sætter grænser for dine udfoldelser.