Hold liv i din indsamling

Det er super vigtigt at holde liv i din indsamling – den lever ikke af sig selv. Det er dig som skal få den til at rulle og til at vokse. Du holder den i live ved ofte at minde folk om den, og sende opfordringer ud hvor du beder om støtte. Derudover er det også en god ide at opdatere jævnligt på de sociale medier. Det er en god ide at opdatere når der sker nye ting, eller indsamlingsbeløbet pludselig vokser hurtigt. Folk vil gerne høre, hvordan det går med din indsamling og dine delmål.

Du kan også vælge at kontakte dine lokale aviser og medier for at få skabt endnu mere omtale af din indsamling og sag. Det giver god mening at kontakte de lokale medier, hvis du arbejder med et event eller et arrangement, som har brug for støtte fra dit lokalområde. Vi anbefaler, at du selv ringer til eller opsøger de lokale medier. Det har størst effekt, hvis historien kommer fra dig selv. Du kan som regel finde kontaktinformationer på redaktionen eller en journalist på de første par sider i aviserne. Og ellers kan du finde dem på nettet.

Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har brug for hjælp eller gode råd til din indsamling. Her er du velkommen til at henvise til nedenstående kontaktinformationer.

 

Pia Hansen

mail: pha@scleroseforeningen.dk

Telefon: 36463646